ØªØÙÛÙ ÙÙÙÙÙ Ø´ÙØ§Ø®ØªÛ Ø³Ø¨Ù ÙØ¤ÙÙ Ù Ø¨Ø§Ø²Ù¾ÚÙÙÛ Ø§Ø¯ÙÙÙ Ø¯Ø± Ú©ÛÙÛØª Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¨Ø± ØÚ©Ù Ø¢Ù - Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â´Ã™Â…Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã˜Â¬Ã˜Â¯, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã™Â‡Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ; Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒ, Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; Ã˜Â³Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â…Ã˜Â§Ã™Â† ÃšÂ©Ã™Â„Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†Ã™Â‚, Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØ§Ø³Ø²Ø§ Ú¯ÙÛÛ - Ø¨Ù ÙÛÚÙ Ø³Ø¨ ÙØ¤ÙÙ- Ø§Ø² Ø§ÙÙØ± ÙØ¨ØºÙØ¶ ÙØ²Ø¯ Ø´Ø§Ø±Ø¹ Ù ØØ±ÙØª Ø¢Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø§ØªÙØ§Ù ÙÙÙ ÙØ³ÙÙÛÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ ÙØ¬ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø§ÛÙ ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ÙÙÙÛ ÙÙÚÙÙ ÙØ¨ØØ« ÙÙØ§ÙÛØ§Øª Ø¹Ø¯Ø§ÙØª Ù Ø§Ø¨ÙØ§Ø¨ ÙÚ©Ø§Ø³Ø¨ ÙØØ±ÙÙÙ Ù ØØ¯ÙØ¯ Ù ØªØ¹Ø²ÛØ±Ø§ØªØ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ù Ø§ØÚ©Ø§Ù Ø¢Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø¨ØØ« Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª ÙÛÚ©Ù Ø§Ø¨ÙØ§ÙØ§ØªÛ Ø¯Ø± Ø¢Ù ÙØ³Øª Ú©Ù ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² ÙØªØ§ÛØ¬ ÙÙÙÙÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´Ø Ø¶ÙÙ ØªØÙÛÙ ÙÙÙÙÙ Ø³Ø¨ Ù ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ø§Ø¯ÙØ© Ø¢ÙØ Ø¨Ù Ø¯Ø³Øª Ø¢ÙØ¯Ù ØªÙØ³Ø¹Ø© ÙÙÙÙÙ Ø³Ø¨ Ø§Ø³ØªØ ÙÛÙØ¯Û ÙØ¸ÛØ± Ø¥ÙØ´Ø§Ø¦Û Ø¨ÙØ¯Ù Ø³Ø¨ Ù ÙÙØ§Ø¬ÙÙ Ø¨Ø§ ÙØ³Ø¨ÙØ¨Ø Ú©Ù Ù¾ÙØ¯Ø§Ø´ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø¨ÙØ¯ ÙØ¯Ø®ÙÛØªÛ Ø¯Ø± ØµØ¯Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø³Ø¨ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ÙÙ Ø¯Ø± ÙÙÙÙÙ ÙÙØ¸ Ø³Ø¨ Ù ÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØ§Ú© ØÚ©Ù Ø¢Ù Ø§Ø¹ØªØ¨Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙÛØ¯ ØªØ£Ø«ÙØ± Ù Ø±ÙØ¬Ø´ Ø´Ø®Øµ ÙÙØ§Ø¨Ù ÙÛØ² Ø§Ú¯Ø± ÙØªØ£Ø«ÙØ± ÙØ´Ø¯Ù Ø§Ø² Ø³Ø¨Ø Ø¨Ù Ø¬ÙØª ÙØ¬ÙØ¯ Ø®ØµÙØµÛØªÛ Ø¯Ø± Ø§Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨Ù Ø³Ø¨Ø¨ Ø§Ø·ÙØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙÙØ Ø®ØµÙØµÛØª ÛØ§Ø¯ Ø´Ø¯Ù ØÚ©Ù Ø³Ø¨ Ø±Ø§ ØªØºÛÛØ± ÙÙÛâØ¯ÙØ¯Ø Ø§ÙÙØ§ Ø§Ú¯Ø± Ø¨Ù Ø¬ÙØª ÙØ¬ÙØ¯ Ø®ØµÙØµÛØªÛ Ø¯Ø± Ø³Ø®Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¨Ù ÙØÙ ØªØ®ØµÙØµ Ø§Ø² ÙÙØ¶ÙØ¹ Ø³Ø¨ Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ ÙØ³Ø£ÙÙ ÙÙØ§Ø¨ÙÙ Ø¨Ù ÙØ«Ù Ø¯Ø± Ø³Ø¨ ÙÛØ² Ø¨Ø§ Ú©ÙØ§Ø± ÙÙ ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø¯ÙÙÙØ ÙØ¸Ø±ÛØ© Ø¹Ø¯Ù Ø¬ÙØ§Ø² ØªÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± Ø³Ø¨Ø ØªÙÙÛØª ÙÛâØ´ÙØ¯Ø ÚÙÙ Ø³Ø¨ ÙÛâÙÙØ³Ù ÙØ¨ÛØ Ù Ø§Ø² ÙØµØ§Ø¯ÛÙ Â«ÙÙÙ Ø²ÙØ±Â» Ù ØØ±Ø§Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± ØÙÙ Ø§ÙÙÙØ§Ø³Ø Ø¬ÙØª ØÙÙ Ø§ÙÙÙÛ ÙÛØ² Ø¯Ø± Ø¢Ù ÙØ³ØªØ Ù¾Ø³ Ø¹ÙÙØ§Ù ÙÙØ§ØµÙÙ ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ ÙØ¬ÙÙØ² Ø§Ø±ØªÚ©Ø§Ø¨ Ø¢Ù Ú¯Ø±Ø¯Ø¯.