ØºÛØ± ÙØ³ÙÙØ§ÙØ Ø§Ø² Ú©ÙØ± ØªØ§ Ø§Ø³ØªØ¶Ø¹Ø§Ù - Ã˜Â§Ã˜Â±ÃšÂ˜Ã™Â†ÃšÂ¯, Ã˜Â§Ã˜Â±Ã˜Â¯Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â†; ÃšÂ¯Ã™ÂˆÃ˜Â¯Ã˜Â±Ã˜Â²Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªÙØ³ÛÙ Ù ØªÙÙÛØ¹ Ø§ÙØ³Ø§ÙâÙØ§ Ø¨Ù Ø¯Ù Ø¯Ø³ØªÙ ÙØ³ÙÙØ§Ù Ù Ú©Ø§ÙÙØ±Ø Ø¨Ù ÙØ¹ÙÙØ§Û ØªØµÙÙÛØ± ÙÛØ§ÙØªÙ Ø¯Ø³ØªÙâØ§Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§Ø² Ø¢Ø¯ÙÛØ§Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÛÙ ØªÙØ³ÛÙâØ¨ÙØ¯ÛØ Ù¾ÛØ´ÛÙÙâØ§Û ØªØ§Ø±ÛØ®Û Ù Ø¯Ø±Ø§Ø² ÙØ¯Øª Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ú¯ÙÛØ§ Ø¯Ø± ÙØ²Ø¯ Ø¹ÙÙÙØ Ø¨Ø¯ÛÙÙÛ Ù Ø¯Ø± ÙÚ¯Ø§Ù Ø´ÙØ±Ø¹Ø ØºÛØ± ÙØ§Ø¨Ù Ø§ÙÚ©ÙØ§Ø± Ø´ÙØ±Ø¯Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø±Ø³ÛâÙØ§ Ø±ÙØ´ÙÙ ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ø§Ø¯ÙÙÙâØ§Û ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¨Ù ÙØ¯Ø± Ú©Ø§ÙÙÛØ Ø¯Ø± Ø§ÙÙÙØ§Ø¹ Ø§Ø°ÙÙØ§Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ú¯Ø±ÙÙ Ø³ÙÙÛ Ø§Ø² Ø§ÙØ³ÙØ§ÙâÙØ§Ø Ø¯ÙØ§ÙØª Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯. ØªØÙÙÙ Ø¹ÙÙØ§Ù Ø§Ø³ÙÙØ§ÙØ ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ ÙÙÙÙÙâÙØ§ Ù Ø¹ÙØ§ØµØ±Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¨Ø¯ÙÙ Ø¢ÙâÙØ§ Ø§ÛÙ Ø¹ÙÙØ§ÙØ ÙØÙÙÙ ÙÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾ÛØ¯Ø§ÛØ´ Ø¹ÙÙØ§Ù Ú©ÙØ± ÙÛØ² ÙÙÙÙÙâÙØ§ Ù Ø´Ø±Ø§ÛØ·Û Ø§Ø² ÙØ¨ÛÙ Ø§ÙÚ©Ø§Ø± Ù ØªÚ©Ø°ÛØ¨ Ø§Ø² Ø³Ø± Ø§Ø±Ø§Ø¯ÙØ Ø¹ÙÙÙ Ù Ø§Ø®ØªÛÙØ§Ø±Ø ÙØ§Ø²Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø§ ÙØ¨ÙØ¯ ÙÙÙÙÙâÙØ§Ø ÙÙ Ú©ÙÙØ±Ø ÙØÙÙÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ ÙÙ Ø§Ø³ÙÙØ§Ù Ø¯Ø± Ø¯Ù Ù Ø±ÙØªÙØ§Ø±Ø Ø±Ø³ÙØ® ÙÛâÚ©ÙØ¯. Ø§ÙØ²ÙÙ Ø¨Ø±Ø¢ÙØ ØªÙØ§Ø¨Ù ÙÙÙÙÙÙÛ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ù Ú©ÙØ± Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ú¯Ø±ÙÙ Ø³ÙÙØ Ø«Ø¨ÙÙØªØ§ Ø¨Ø§ ÙØÙØ°ÙØ± Ù ØªÙÚ¯ÙÙØ§Û Ø¹ÙÙÛØ Ø±ÙØ¨Ø±Ù ÙØ´Ø¯Ù Ù Ø§Ø«Ø¨Ø§ØªØ§ Ø¨Ø§ ÙÙØ¹ Ø§Ø² ÙØ§ØÛÙ Ø´Ø±ÛØ¹ØªØ ÙÙØ§Ø¬Ù ÙÙÛâØ´ÙØ¯. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¯Ø±Ø³ØªÛ Ù ÙØ§Ø±ÙØ§ÛÛ Ú¯Ø²Ø§Ø±Ù Â«ÙØ± ØºÛÙØ± ÙØ³ÙÙØ§ÙÛØ Ú©Ø§ÙÙØ± Ø§Ø³ØªÂ» Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙ Ø§ÛØ¬Ø§Ø¨ Ú©ÙÛ (ÙÙØ¬Ø¨Ù Ú©ÙÛÙ)Ø ØØ§ØµÙ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø³Øª. ÙØ³ØªÙØ¯ Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ Ø¯ÛÙÛØ ÙÛâØªÙØ§Ù Ø§ÛÙ Ú¯Ø±ÙÙ Ø±Ø§ ÙØ³ØªØ¶Ø¹Ù ÙØ§ÙÛØ¯ Ú©Ù Ø§ØÚ©ÙØ§Ù ÙÙÙÛ ÙÛÚÙ Ø®ÙØ¯ Ø±Ø§ ÙÛâØ·ÙØ¨ÙØ¯ Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø± ÙÛâØ±Ø³Ø¯ Ø§Ø² ÛÚ© Ø³Ù Ø§ÛÙØ§Ù Ø§Ø² Ø§ÙØªÛØ§Ø²Ø§Øª ÙÛÚÙ ÙØ³ÙÙØ§ÙØ§Ù ÙØ§Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ù Ø§Ø² Ø³ÙÛ Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø°ÛÙ Ø§ØÚ©Ø§Ù ØªØ¶ÛÛÙÛ Ù ÙØØ¯ÙØ¯ Ú©ÙÙØ¯Ù Ú©Ø§ÙØ±Ø§Ù ÙÛØ² ÙØ±Ø§Ø± ÙÙÛâÚ¯ÛØ±ÙØ¯.