Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙÙÙÙÙ ÙÙÙÛ ÙØ³ÙÙ Ù Ø¨ÛØ§Ù ØÚ©Ù ØªÚ©ÙÛÙÛ Ù ÙØ¶Ø¹Û Ø¢Ù - Ã™Â†Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¨Ø§ØØ« ÙÙÙ ØØ¬ Â«ØªØ±ÙÚ© Ø§ØØ±Ø§ÙÂ» Ù Ø§Ø² Ø¬ÙÙÙ Ø¢ÙâÙØ§ Â«ÙØ³ÙÙÂ» Ø§Ø³Øª. Â«ÙØ³ÙÙÂ» Ú©Ù ÙØµØ¯Ø± ÙÙØ³ÙÙÙ ÛØ§ ØµÛØºÙ ÙØ¨Ø§ÙØºÙ Ù Ø¨Ù ÙØ¹ÙÛ Ø®Ø±ÙØ¬ Ø§Ø² Ø·Ø§Ø¹Øª Ø§ÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ØØ« ØØ¬Ø ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø®ØªÙØ§Ù ÙÙÙØ§Û Ø¹Ø¸Ø§Ù ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯Ù Ù ÙÙÚ©Ù Ø§Ø³Øª ÙÙØ´Ø£ Ø¢Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ§Ø±Ø¯Ù Ø¨Ø§Ø´Ø¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø²ÙÛÙÙ Ø³Ù Ø¯Ø³ØªÙ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ ÛÚ© Ø¯Ø³ØªÙ Ø§Ø² Ø±ÙØ§ÛØ§ØªØ ÙØ³ÙÙØ ÙÙØ§Ù Ø¯Ø±ÙØº Ù Ø¨Ø± Ø§Ø³Ø§Ø³ Ø¯Ø³ØªÙ Ø¯ÛÚ¯Ø±Ø Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û Ø¯Ø±ÙØº Ù Ø¯Ø´ÙØ§Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¯Ø³ØªÙ Ø³ÙÙØ ÙØ³ÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¯Ø±ÙØº Ù ÙØ®Ø± ÙØ±ÙØ´Û ØªÙØ³ÛØ± Ú©Ø±Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¨Ù Ø±ØºÙ Ø§ÛÙÚ©Ù ÙØ´ÙÙØ± ÙÙÙØ§ ÙØ³ÙÙ Ø±Ø§ Ø¨Ù ÙØ¹ÙØ§Û Ø¯Ø±ÙØº Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯Ø ÙÛÚ©Ù ÙØ¸Ø± ØµÙØ§Ø¨ Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ³ÙÙ Ø¹Ø¨Ø§Ø±Øª Ø§Ø² Ø¯Ø±ÙØºØ Ø¯Ø´ÙØ§Ù Ù ÙØ®Ø± ÙØ±ÙØ´Û Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø² Ø¢Ù Ø±Ù Ú©Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø¨Ø§Ø¨Ø ØªØ¹Ø§Ø±Ø¶ ÙÙØ·ÙÙÛ ÙØ¯Ø§Ø±ÙØ¯ Ù Ø¨Ø§ Ø¬ÙØ¹ ÙÛØ§Ù Ø¢ÙâÙØ§ ÙØ¯Ø¹Û ÙÛâØ´ÙÛÙ Ú©Ù ÙØ³ÙÙ Ø§Ø¹Ù Ø§Ø² Ø¯Ø±ÙØº Ù Ø¯Ø´ÙØ§Ù Ù ÙØ®Ø± ÙØ±ÙØ´Û Ø§Ø³Øª. Ø§Ø² ÙÛØ§Ù ÙÙÙØ§ ØªÙÙØ§ Ø´ÛØ® ÙÙÛØ¯ ÙØ¯Ø¹Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¯Ø±ÙØº ÙÙØ³Ø¯ ØØ¬ Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ ØµØÛØÙ Ø³ÙÛÙØ§Ù Ø¨Ù Ø®Ø§ÙØ¯ Ø§ÛÙ ÙØ¸Ø± Ø±Ø§ ÙØ±Ø¯ÙØ¯ ÙÛâØ´ÙØ±Ø¯Ø ÚØ±Ø§ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¢Ù Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ØØµØ±ÛØ Ø±ÙØ« (Ø¬ÙØ§Ø¹) ÙÙØ¬Ø¨ Ø¨Ø·ÙØ§Ù ØØ¬ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.