Ø§Ø³ØªØ®Ø±Ø§Ø¬ Ù ØªØ¯ÙÛÙ Ø¶ÙØ§Ø¨Ø· Â«Ø¥Ø¨Ø§Û Ø¹Ø§Ù Ø§Ø² ØªØ®ØµÛØµÂ» - Ã˜Â´Ã›ÂŒÃ˜Â±Ã˜Â§Ã˜Â²Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§; ÃšÂ©Ã˜Â±Ã˜Â¨Ã™Â„Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ Ã˜Â±Ã˜Â®Ã™Â†Ã™Â‡, Ã˜Â§Ã™Â…Ã›ÂŒÃ™Â† Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â„Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø§ÙØ§ÙÛ Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ Ø§ØµØ·ÙØ§Ø Â«Ø§Ø¨Ø§Û Ø¹Ø§Ù Ø§Ø² ØªØ®ØµÛØµÂ» Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù Ø§ØµÙÙØ Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ù¾ÛØ´ÛÙÙ Ù ÙÙÙÙÙâØ´ÙØ§Ø³Û Ø§ÛÙ Ø§ØµØ·ÙØ§Ø Ù Ø§ØµØ·ÙØ§ØØ§Øª ÙØ´Ø§Ø¨Ù Ø¢ÙØ Ø¨Ù Ø§Ø³ØªÙØµØ§Û Ø¹ÙÙÛ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÙØªÙØ§Ø¹ Ø§Ø² ØªØ®ØµÛØµ Ø°Ú©Ø± Ø´Ø¯Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù Ù¾Ø³ Ø§Ø² Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¢ÙâÙØ§Ø Ø¶ÙØ§Ø¨Ø· ÙØ´ØªâÚ¯Ø§ÙÙ: Ø¯Ø±Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø´ØªÙ Ø¹ÙØª Ø¹ÙÙÛØ Ø¹ÙÙÙ ÙØ³ØªÙØ§Ø¯ Ø§Ø² ØªØ¹ÙÛÙØ ÙÙØ§Ù ØªØØ¯ÛØ¯ Ù Ø§Ø¹Ø·Ø§Û Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙØ ØØµØ±Ø ÙÙØ§Ù Ø§ÙØªÙØ§ÙØ ÙØ¶ÛÙ Ø·Ø¨ÛØ¹ÛÙØ ØªØ®ØµÛØµ Ø§Ú©Ø«Ø±Ø ÙÙØ§Ù ØªØØ§Ø´Û Ù Ø§ÙÚ©Ø§Ø±Ø ÙÙØ±Ø§Ù Ø¨Ø§ ÙØ«Ø§ÙâÙØ§Û Ú©Ø§Ø±Ø¨Ø±Ø¯Û Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ± Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙØ ÙØ¹Ø±ÙÛ ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙØ§ÛØª Ø¨Ø§ ØªØ¹ÛÛÙ Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙâØ§Û Ú©ÙÛ Ú©Ù Ø´Ø§ÙÙ ØªÙØ§ÙÛ ÙÙØ§Ø±Ø¯ Ø§Ø³Øª Ù ØªØ¹ÛÛÙ Ø¯Ø§ÙÙÙ Ø§ÙØªÙØ§Ø¹ Ø§Ø² ØªØ®ØµÛØµ Ø¹Ø§ÙØ Ø³Ø®Ù Ø¨Ù ÙØ±Ø¬Ø§Ù ÙÛâØ±Ø³Ø¯.