Kejayaan Menengah Kejuruan Negeri 27 Jakarta: Guru, Pelajar Atau Pengurusan Sekolah Sebagai Faktor Kejayaan? - Zakaria, Anis; Zainal, Farahana (FamilyEdu: Jurnal Pendidikan Kesejahteraan Keluarga, 2018)
-