Knowing the Quiddity of Bridal Gift (mahr) in Permanent and Temporary Marriage - Ã˜ÂÃ™Â„Ã˜Â¨Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â†, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã™Â…Ã™Â‚Ã˜Â¯Ã™Â…, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â† (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ÚÛØ³ØªÛ Â«ÙÙÙØ±Â» Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§ÙâÙØ§Û ÙØ®ØªÙÙÛ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø±Ø®Û Â«ÙÙØ±Â» Ø±Ø§ Ø¹ÙØ¶ Ù Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ¯ÛÙ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ ÙÙØ§ÙÙ Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û ØªØÙÛÙÛ Ù Ø§Ø¬ØªÙØ§Ø¯Û Ù Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØ¸Ø±ÛØ§Øª ØÙÙÙÛ Ø¯Ø± Ù¾Û ØªØ¨ÛÛÙ ÙØ§ÙØ¹ Ø¨ÛÙØ§ÙÙ Ø§ÛÙ ÙÙÙÙÙ ÙÙØ§ÙÙÚ¯ Ø¨Ø§ ÙÙØ·Ù ÙØ±Ø¢ÙØ Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ù ÙÙØ§Ø²ÛÙ ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§Ø³Øª. ÙØ®Ø³Øª Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù ÙØªØ±Ø§Ø¯ÙâÙØ§Û ÙØ§ÚÙ Â«ÙÙØ±Â» Ø¯Ø± ÙØºØª Ù Ú©ØªØ§Ø¨ Ù Ø³ÙØªØ ØªØµÙÛØ±Û Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ÛÛ Ø§Ø² Â«ÙÙØ±Â» Ø¨Ù Ø°ÙÙ ÙØ®Ø§Ø·Ø¨ ÙÛâØ¨Ø®Ø´Ø¯ Ù Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ø§ Ø¨ØØ«â Ø¹ÙÛÙ Ù Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ§ÙÛØª Ø¹ÙØ¯ ÙÚ©Ø§Ø Ø¨Ù Ù¾Ø§Ø³Ø® Ø¨Ù Ø§ÛÙ Ø³Ø¤Ø§Ù Ø§Ø³Ø§Ø³Û ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ÙÚ©Ø§Ø ÛÚ© Ø¹ÙØ¯ ÙØ¹Ø§ÙØ¶Û Ø§Ø³Øª ØªØ§ Â«ÙÙØ±Â» Ø±ÙÚ¯ Ù Ø¨ÙÛ Ø¹ÙØ¶ Ù¾ÛØ¯Ø§ Ú©ÙØ¯ Ù ÛØ§ Ø¹ÙØ¯Û ØºÛØ± ÙØ¹Ø§ÙØ¶ÛØ Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ø§ Ø±Ø¬ÙØ¹ Ø¨Ù ÙÙØ§Ø¨Ø¹ ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨ÙÛÚÙ ÙØ±Ø¢Ù Ù Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ø§ÙÙ Ø¨ÛØª (Ø¹ÙÛÙÙ Ø§ÙØ³ÙØ§Ù) ÙØ§Ø±Ø¯ Ø¨ØØ« ÚÛØ³ØªÛâØ´ÙØ§Ø³Û Â«ÙÙØ±Â» ÙÛâØ´ÙØ¯ Ù ÙØ¬ÙÙ Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙ Ø§ÛÙ ÙÙØ§Ø¯ ÚÙØ¯ ÙØ¬ÙÛ Ø±Ø§ Ø¨ÛØ§Ù ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ù Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¢ÙÙØ§ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯ Ù Ù¾Ø³ Ø§Ø² ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ Ø§ÛÙ ÙØ¹ÙØ§ Ø¨Ù Ø§Ø®ØªØµØ§Ø± Ø¨Ù ÙØ§ÙÛØª Â«ÙÙØ±Â» Ø¯Ø± ÙÚ©Ø§Ø ÙÙÙØª Ú©Ù ÙØ´Ø±ÙØ¹ Ù ÙÙØ±Ø¯ Ø§ÙØ¶Ø§Û Ù¾ÛØ§ÙØ¨Ø± Ø§Ø³ÙØ§Ù (ØµÙÛ Ø§ÙÙÙ Ø¹ÙÛÙ Ù Ø¢ÙÙ) Ø§Ø³ØªØ ÙÛâÙ¾Ø±Ø¯Ø§Ø²Ø¯. Ø¨ØØ« Ø§Ø² ÙØ§ÙÛØª Â«ÙÙØ±Â» Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± Ø«ÙØ±Ù ÙØ¸Ø±ÛØ Ø«ÙØ±Ù Ø¹ÙÙÛ ÙÛØ² Ø¯Ø± Ø¨Ø±Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¨ØØ« Ú©ÛÙÛØª ØªÙØ³ÛÙ ÛÚ© ÙÙØ± Ø¨Ø±Ø§Û Ø¯Ù ÙÙØ³Ø± Ø¸Ø§ÙØ± ÙÛâØ´ÙØ¯.