Option of Condition in Compromise - Ã˜Â¨Ã™Â‡Ã™Â…Ã™Â† Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±Ã›ÂŒ, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â¯Ã˜Â§Ã™Â„Ã™Â‡; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â†; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¹ÙØ¯ ØµÙØ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙÙÙâØªØ±ÛÙ Ø¹ÙÙØ¯ Ø¯Ø± ÙÙÙ Ù ØÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù ÙÛÚÙâØ§Û Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¹ÙØ¯ Ø¨Ø§ ØªÙØ¬Ù Ø¨Ù Ø®Ø§ØµÛØª Ù¾Ø§ÛØ§ÙâØ¨Ø®Ø´Û ØµÙØ Ø¨Ù ÙØ²Ø§Ø¹ ØØ§ØµÙ Ø§Ø² ÙØ¹Ø§ÙÙØ§ØªØ ÙÙØ±Ø¯ ØªØ±Ø¯ÛØ¯ ÙÙÛÙØ§Ù Ø§ÙØ§ÙÛÙ ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø§ÛØ´Ø§Ù Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§Ù Ú©Ù ØµÙØ Ø¨Ø±Ø§Û Ø±ÙØ¹ ÙØ²Ø§Ø¹ Ø¯Ø± ÙØ¹Ø§ÙÙØ§Øª ØªØ´Ø±ÛØ¹ Ø´Ø¯Ù Ù ÙØ²ÙÙ Ø¢Ù ØÚ©ÙÛ Ø§Ø³ØªØ Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¹ÙØ¯ ØµÙØ ÙÙÙÙØ¹ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ø§ Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯Û ØªØÙÛÙÛ Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ø§Ø¯ÙÙ ÙØ§ÙØ¹Ø§Ù Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø§ØµÙÙÛ ÚÙÙ ØØ§Ú©ÙÛØª Ø§Ø±Ø§Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø¹ÙÙØ¯Ø Ø§Ø² Ø¬Ø±ÛØ§Ù Ø®ÛØ§Ø± Ø´Ø±Ø· Ø¯Ø± ØµÙØ ØÙØ§ÛØª ÙÛâÚ©ÙØ¯.