Discrimination in Qiá¹£Äá¹£ in Iranian Statuary Jurisprudence and Law - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒÃ˜Â´Ã˜Â§Ã™Â‡Ã›ÂŒ Ã™Â‚Ã™Â„Ã˜Â¹Ã™Â‡ Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ™Â‚Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™ÂÃ˜Â¶Ã™Â„; Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒÃ˜Â§Ã™Â†, Ã™ÂÃ˜Â§Ã˜Â·Ã™Â…Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¯Ø± ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ØÙØ§Ù ØÙÙÙ ÙØ±Ø¨Ø§ÙÛ Ù ÙØªÙÙ Ø¯Ø± Ø¬Ø±Ø§Ø¦Ù ÙØ±Ø¨ÙØ· Ø¨Ù ÙÙØ³ Ù Ø¹Ø¶ÙØ Ø´Ø±Ø§ÛØ·Û Ø¯Ø± ÙØ¸Ø± Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù¾Ø±Ø³Ø´ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ Ø§ÙÚ©Ø§Ù ØªØ¨Ø¹ÛØ¶ Ø¯Ø± ÙØµØ§Øµ Ø¹Ø¶Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØ¹ÙØ§ Ú©Ù ÙØ¬ÙÛ Ø¹ÙÛÙ Ù ÛØ§ ÙÙÛØ ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø¬Ø§ÙÛØ Ø¨Ø®Ø´Û Ø§Ø² ÙØµØ§Øµ Ø±Ø§ Ø§Ø¬Ø±Ø§ Ù Ø¨Ø®Ø´Û Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø±Ø§ Ø¹ÙÙ ÛØ§ ÙØµØ§ÙØÙ Ú©ÙØ¯Ø Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ÙØ³Ø¦ÙÙ Ø³Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙÛ ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯: ÛÚ©- ØªØ¨Ø¹ÛØ¶ Ø¯Ø± ÙØµØ§Øµ Ú©ÙØ§Ù Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ù- ØªØ¨Ø¹ÛØ¶ Ø¯Ø± ÙØµØ§ØµØ ØªÙÙØ§ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ±Ø¯ ÙØ§Ø¨Ù Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø§Ø³Øª. Ø³Ù- Ø¨Ø± Ù¾Ø§ÛÙ ÙÙÙ Ø¨Ù ØªÙØµÛÙ Ø¯Ø± ÙØ·Ø¹ ÚÙØ§Ø± Ø§ÙÚ¯Ø´Øª Ø²Ù ØªÙØ³Ø· ÙØ±Ø¯Ø Ø²Ù ÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø¯Ù Ø§ÙÚ¯Ø´Øª ÙØ±Ø¯ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ·Ø¹ Ú©ÙØ¯ Ù ÚÛØ²Û Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØ§Ø²Ø§Ø¯ Ø¨Ø± Ø¯ÛÙ Ø¨Ù ÙØ±Ø¯ Ø±Ø¯ ÙÙÛâÚ©ÙØ¯Ø ÙÙÛ ÙÛ ÙÙÛâØªÙØ§ÙØ¯ Ø³Ù Ø§ÙÚ¯Ø´Øª ÙØ±Ø¯ Ø±Ø§ ÙØ·Ø¹ Ù ÛÚ© Ø§ÙÚ¯Ø´Øª Ø±Ø§ Ø¹ÙÙ Ú©ÙØ¯. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø¨Ø§ ÙÙØ¯ Ø¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø§ÙÙ Ù Ø¯ÙÙØ ÙÙÙ Ø¨Ù ØªÙØµÛÙ Ù¾Ø°ÛØ±ÙØªÙ Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª.