Studying the Precedence of Obligation with Substitute in Preferences concerning Disturbance (tazÄá¸¥um) and its Legal Referents - Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†Ã›ÂŒ Ã˜Â²Ã›ÂŒÃ˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã™Â„Ã™Â‚Ã˜Â§Ã˜Â³Ã™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø§Ø² ÙØ±Ø¬ØØ§Øª ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ØªØ²Ø§ØÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù ÙØ§Ø¬Ø¨Û Ú©Ù Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¨Ø¯Ù ÙÛØ³Øª Ø¨Ø± ÙØ§Ø¬Ø¨ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¨Ø¯Ù ÙÙØ¯Ù ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ Ú©Ø¨Ø±Ø§Û Ú©ÙÛ Ø¯ÙØ§ÛÙ Ù ÙØ¬ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¹ÙÙ Ø§ØµÙÙ ÙØ·Ø±Ø Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§ÛÙ Ú©Ø¨Ø±Ø§ Ù Ø¶Ø§Ø¨Ø·Ù Ú©ÙÛØ Ø¯Ù ÙØµØ¯Ø§Ù Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ØªØ·Ø¨ÛÙ Ø¨Ø± Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¬Ø³ØªØ§Ø± Ø¨Ø§ ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ ÚÙØ§Ø± Ø¯ÙÛÙ Ø§Ø² ÙØ¬ÙÙÛ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ú©Ø¨Ø±Ø§ Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯Ù Ù Ø³Ù¾Ø³ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø¯Ù ÙØµØ¯Ø§ÙÛ Ú©Ù ÙØ·Ø±Ø Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ø¨Ù Ø§ÛÙ ÙØªÛØ¬Ù Ø±Ø³ÛØ¯ÙâØ§ÛÙ Ú©Ù Ø§Ú¯Ø± ÙØ§Ø¬Ø¨Ø Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¨Ø¯Ù Ø¹Ø±Ø¶Û Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø§ØµÙØ§Ù ØªØ²Ø§ØÙÛ Ù¾Ø¯ÛØ¯ ÙØ®ÙØ§ÙØ¯ Ø¢ÙØ¯ Ù ÙÙØ¶ÙØ¹Ø§Ù Ø§Ø² ÙØÙ Ø¨ØØ« Ø®Ø§Ø±Ø¬ Ø§Ø³Øª Ù Ø§Ú¯Ø± ÙØ§Ø¬Ø¨Ø Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¨Ø¯Ù Ø·ÙÙÛ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø Ø¯Ø± Ø¯Ù ÙÙØ§Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨ØØ« Ø´ÙØ¯: Ø§ÙÙ) Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ú©Ø¨Ø±Ø§ Ø¯Ø± Ø¨Ø§Ø¨ ÙØ±Ø¬ØØ§Øª Ø¨Ø§Ø¨ ØªØ²Ø§ØÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ú¯ÙØª: Ø§ÛÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù Ø¶Ø§Ø¨Ø·ÙâØ§Û ÙØ³ØªÙÙ Ø¯Ø± ÙØ±ØØ¬Ø§Øª Ø¨Ø§ ØªØ²Ø§ØÙ ÙØ§Ø¨Ù ÙØ¨ÙÙ ÙÛØ³Øª Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¯Ø± ÙØ± ÙÙØ±Ø¯Û ÙØ³Ø£ÙÙ Ø¨Ù ØµÙØ±Øª ÙØ³ØªÙÙ ÙÙØ±Ø¯ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ±Ø§Ø± Ú¯ÛØ±Ø¯ Ù ØªÙØ§Ù Ø§Ø¯ÙÙ Ù ÙØ¬ÙÙÛ Ú©Ù Ø¨Ø±Ø§Û ØªÙØ±ÛØ¨ Ø§ÛÙ Ø¶Ø§Ø¨Ø·Ù Ú©ÙÛ Ø¨ÛØ§Ù Ø´Ø¯ÙâØ§ÙØ¯Ø Ø¯ÚØ§Ø± Ø®Ø¯Ø´Ù ÙØ³ØªÙØ¯. Ø¨) Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¯ÙØ±Ø§Ù Ø§ÙØ± Ø¨ÛÙ Ø·ÙØ§Ø±Øª Ø®Ø¨Ø«ÛÙ Ù Ø·ÙØ§Ø±Øª ØØ¯Ø«ÛÙ Ø¨Ø§ÛØ¯ Ú¯ÙØª: ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø¨Ù Ø±ÙØ´ÙÛ Ø§Ø² Ø§Ø¯ÙÙ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù ÙÙÙØ¯ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø·ÙØ§Ø±Øª ÙØ§Ø¦ÛÙØ ÙØ¯Ø±Øª Ø´Ø±Ø¹Û Ø§Ø®Ø° Ú¯Ø±Ø¯ÛØ¯Ù Ø§Ø³Øª Ù ÙØ°Ø§ ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø§Ø² Ø¨Ø§Ø¨ Ø§ÛÙ Ø¶Ø§Ø¨Ø·Ù Ø¨Ø± ØªÙØ¯Ù Ø·ÙØ§Ø±Øª Ø®Ø¨Ø«ÛÙ Ø¨Ø± Ø·ÙØ§Ø±Øª ØØ¯Ø«ÛÙ ØÚ©Ù ÙÙÙØ¯ Ø¨ÙÚ©Ù Ø¨Ø§ÛØ¯ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¯ÛÚ¯Ø±Û ØªÙØ³Ú© ÙÙÙØ¯Ø Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¯ÙØ±Ø§Ù Ø§ÙØ± Ø¨ÛÙ Ø¯Ø±Ú© ØªÙØ§Ù ÙÙØ§Ø² Ø¨Ø§ ØªÛÙÙ Ø¯Ø± ÙÙØª Ù Ø§Ø¯Ø±Ø§Ú© ÛÚ© Ø±Ú©Ø¹Øª Ø§Ø² ÙÙØ§Ø² Ø¨Ø§ ÙØ¶Ù Ø¯Ø± ÙÙØª ÙÙ ØªÙÙØ§ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¢ÙâÚ©Ù Ø¯Ø±Ú© Ú©Ø±Ø¯Ù ØªÙØ§Ù ÙÙØ§Ø² Ø¯Ø± ÙÙØª Ø§ÙÙ Ø§Ø³ØªØ ØªÛÙÙ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ø± ÙØ¶Ù Ú¯Ø±ÙØªÙ ÙÙØ¯Ù Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯.