The Impact of Intent on Willful Murder - Ã˜Â±Ã˜Â¶Ã˜Â§Ã›ÂŒÃ›ÂŒ Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â±ÃšÂ†Ã›ÂŒ, Ã™ÂÃ˜Â§Ã˜Â·Ã™Â…Ã™Â‡; Ã™Â…Ã›ÂŒÃ˜Â± Ã˜Â®Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â„Ã›ÂŒ, Ã˜Â³Ã›ÂŒÃ˜Â¯ Ã˜Â§Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø´Ø¯ÛØ¯ØªØ±ÛÙ Ø¬Ø±Ø§Ø¦Ù Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø¨Ø´Ø±Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø±ÙØ²Ø¨Ø±ÙØ² Ú¯Ø³ØªØ±Ø¯Ú¯Û Ø¨ÛØ´ØªØ±Û ÙÛâÛØ§Ø¨Ø¯. ØªØÙÛÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù ÙÙØ¸ÙØ± Ø¨Ø±Ø±Ø³Û Ø§Ø«Ø± ÙØµØ¯ Ø¯Ø± ØªØÙÙ ÙØªÙ Ø¹ÙØ¯ Ø¨Ù ÙØ§Ú©Ø§ÙÛ ÙØ³ØªÙØ¯Ø§Øª ÙÙÙÛ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ø§Ø³ØªØ Ù ÚÙÙ Ø¹ÙØ¯Ù Ø¯ÙÛÙ Ø¯Ø± ÙØ¨Ø§ØØ« Ú©ÛÙØ±Û Ø§Ø¯ÙÙ ÙÙÙÛ Ø§Ø³Øª Ù Ø¬ÙØ¨Ù ØªØ¹Ø¨Ø¯Û Ø¨Ø± Ø³Ø§ÛØ± Ø¬ÙØ¨ÙâÙØ§ ØºÙØ¨Ù Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ø§Ø¯ÙÙ Ø±ÙØ§ÛÛ Ø¨ØµÙØ±Øª Ø®Ø§Øµ ÙØ¯ÙØ¸Ø± ÙØ±Ø§Ø±Ú¯Ø±ÙØªÙ Ø§Ø³Øª. Ø¨Ø±Ø§Ø³Ø§Ø³ ÛØ§ÙØªÙâÙØ§Û Ù¾ÚÙÙØ´ ØØ§Ø¶Ø± Ø¯Ø± ØµÙØ±Øª Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª ÙØµØ¯ ÙØªÙØ Ø¹ÙØ¯ Ø®Ø§Øµ ØµÙØ±Øª ÙÛâÚ¯ÛØ±Ø¯ Ú©Ù Ø¹ÙØ§ÙÙ Ø¨Ø± ØªÙØµÛØ± Ø¹Ø§ÙØ¯Ø ÙØÚ©ÙÙÛØª Ø§Ù Ø¨Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ·Ø¹Û Ø§Ø³ØªØ ÙÙÛ Ø¯Ø±ØµÙØ±ØªÛâÚ©Ù ÙØµØ¯ ÙØªÙ Ø¨Ø±Ø§Û ÙØ§Ø¶Û Ø§ØØ±Ø§Ø² ÙÚ¯Ø±Ø¯Ø¯ Ù ØªÙÙØ§ ÙØ´Ø§ÙÙ Ø¹ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯ÙØ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¢ÙØª ÙØªØ§ÙÙ Ø¨Ø§Ø´Ø¯Ø ÙØ±ÚÙØ¯ ØªÙØµÛØ± Ø¨Ù Ø¬ÙØª Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù Ø§Ø² Ø¢ÙØª ÙØªØ§ÙÙ Ø«Ø§Ø¨Øª Ø§Ø³Øª ÙÙÛ Ø§ÛÙ Ø¹ÙØ¯Ù Ø¹Ø§Ù ØÚ©Ù ÙØµØ§Øµ Ø¯Ø±Ù¾Û ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ù Ø±ÙØ§ÛØªÛ Ú©Ù ÙØ³ØªÙØ¯ ØÚ©Ù Ø¨Ù ÙØµØ§Øµ ÙØ§ÙØ¹ Ø´Ø¯ÙØ Ø§Ø¶Ø§ÙÙ Ø¨Ø± Ø¶Ø¹Ù Ø³ÙØ¯Û Ø§Ø² ÙØ¸Ø± Ø¯ÙØ§ÙØª ÙÛØ² ÙØ¹Ø§Ø±Ø¶ Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ø Ù Ø¨Ø§ Ø³Ø§ÛØ± Ø±ÙØ§ÛØ§Øª Ù Ø§ØµÙ Ø§ØØªÛØ§Ø· ØØ§Ú©Ù Ø¨Ø± Ø¯ÙØ§Ø¡ ÙØºØ§ÛØ± Ø§Ø³Øª. Ø¨ÙØ§Ø¨Ø±Ø§ÛÙ ÙÙÛâØªÙØ§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ Ø¹ÙØ¯ Ø¹Ø§ÙØ ØÚ©Ù ÙØµØ§Øµ Ø±Ø§ Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ú©Ø±Ø¯ ÙØ±ÚÙØ¯ ØªÙØµÛØ± Ù ÙØ¬Ø±Ù Ø¨ÙØ¯Ù ÙØ§Ø¹ÙØ ÙØ·Ø¹Û Ø§Ø³Øª.