A Legal-Judicial Exploration into the Legal Character of Power of Attorney (Combined âAqd and ÄªqÄâ) - Ã˜Â¹Ã™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â§ÃšÂ©Ã˜Â¨Ã˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¨Ã™ÂˆÃšÂ©Ã˜Â§Ã™Â†Ã›ÂŒ, Ã˜Â§Ã˜ÂÃ˜Â³Ã˜Â§Ã™Â†; Ã˜Â¬Ã™ÂˆÃ˜Â§Ã˜Â¯Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃšÂ©Ã›ÂŒÃ™Â… (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
Ø¨Ù Ø±ØºÙ Ø§ÛÙ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø¯Ú©ØªØ±ÛÙ ØÙÙÙØ¯Ø§ÙØ§Ù Ù ÙÙÙØ§ Ø¶ÙØ§Ø¨Ø· ØªÙÛØ² Ø¹ÙÙØ¯ Ø§Ø² Ø§ÛÙØ§Ø¹Ø§Øª Ø±ÙØ´Ù Ø§Ø³ØªØ Ø§Ø¸ÙØ§Ø± ÙØ¸Ø± Ø¯Ø± ÙÙØ±Ø¯ ÙØ§ÙÛÙØª Ø¨Ø±Ø®Û Ø§Ø² Ø§Ø¹ÙØ§Ù ØÙÙÙÛ Ø¨Ù Ø¯ÙÛÙ Ø´Ø¨Ø§ÙØªâÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø¨Ø§ Ø¹ÙØ¯ Ù Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø¯Ø§Ø±ÙØ¯Ø ÙÙÚÙØ§Ù ÙØ´Ú©Ù Ø§Ø³Øª. ÙÙØ§Ø¯ ÙÚ©Ø§ÙØª Ú¯Ø±ÚÙ Ø¨Ù ØµØ±Ø§ØØª ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ù ÙÙÙ ÙØ´ÙÙØ± Ø¯Ø± ÙÛØ§Ù ÙÙÙØ§ Ù ÙÙÛØ³ÙØ¯Ú¯Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø¹ÙØ¯ ÙØØ³ÙØ¨ Ø§Ø³ØªØ ÙÛÚ©Ù Ø¯Ø± ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ§ÙÛØª ØÙÙÙÛ Ø¢Ù ÙÙÚÙØ§Ù Ø§Ø®ØªÙØ§ÙâÙØ¸Ø± ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø§Ø±Ø¯. Ø¨Ø±Ø®Û ÙØ§ÙÛØª ÙÚ©Ø§ÙØª Ø±Ø§ Ø¹ÙØ¯ Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙ Ù Ú¯Ø±ÙÙÛ ÙØ¸Ø± Ø¨Ù Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¢Ù Ø¯Ø§Ø¯ÙâØ§ÙØ¯. Ø¹Ø¯ÙâØ§Û ÙÛØ² ÙØªÙØ§ÙØ³ØªÙâ ÛÚ©Û Ø§Ø² Ø¯Ù Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù Ø±Ø§ ØªØ±Ø¬ÛØ Ø¯ÙÙØ¯Ø ÙØ§ÙÛØª Ø¢Ù Ø±Ø§ Ø¨Ø±Ø²Ø®Û Ø¨ÛÙ Ø¹ÙÙØ¯ Ù Ø§ÛÙØ§Ø¹Ø§Øª Ø¯Ø§ÙØ³ØªÙâØ§ÙØ¯. Ø´Ú© Ø¯Ø± Ø®ØµÙØµ Ø¹ÙØ¯ ÛØ§ Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø¨ÙØ¯Ù ÙÚ©Ø§ÙØªØ Ø¨Ù Ø¯Ù ÙØ§Ø¯Ù 656 Ù 681 ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¯ÙÛ Ø¨Ø§Ø²ÙÛâÚ¯Ø±Ø¯Ø¯. ÚÙØ ÙØ§Ø¯Ù 656 ØµØ±Ø§ØØªØ§Ù Ø§Ø² Ø¹ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯Ù ÙÚ©Ø§ÙØª Ø³Ø®Ù Ú¯ÙØªÙ ÙÙÛ ÙØ§Ø¯Ù 681 Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û ØªØ¯ÙÛÙ Ø´Ø¯Ù Ú©Ù ÙØ¸Ø±ÛÙ Ø§ÛÙØ§Ø¹ Ø¨ÙØ¯Ù ÙÚ©Ø§ÙØª Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø°ÙÙ ÙØ²Ø¯ÛÚ© ÙÛâÚ©ÙØ¯. Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ Ø§Ø°ÙÛ Ø¨ÙØ¯Ù Ø¹ÙØ¯ ÙÚ©Ø§ÙØª ÙÙ Ø¹Ø§ÙÙÛ Ø¯Ø± Ø¬ÙØª ØªÙÙÛØª ÙÙÛÙ ÙØ¸Ø± Ø§Ø³Øª. ÙÙÛØ³ÙØ¯Ú¯Ø§Ù Ø¯Ø± ÙÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ø± Ø§ÛÙ Ø¹ÙÛØ¯ÙâØ§ÙØ¯ Ú©Ù Ø¨Ø± ØØ³Ø¨ ÙØ¨Ø§ÙÛ Ù ØªØ¹Ø±ÛÙ Ù Ø¢Ø«Ø§Ø± ÙÚ©Ø§ÙØªØ Ø§Ø¨Ø¯Ø§Ø¹ ØªØ£Ø³ÛØ³ Ø¬Ø¯ÛØ¯Û Ø¨ÙØ§Ù Ø§ÛÙØ§Ø¹ ÙØ±Ú©Ø¨ Ù Ù¾Ø°ÛØ±Ø´ ÙÚ©Ø§ÙØª Ø¨Ù Ø¹ÙÙØ§Ù ÙØµØ¯Ø§ÙÛ Ø§Ø² Ø¢ÙØ Ø±Ø§ÙÚ¯Ø´Ø§ Ù ØÙ Ú©ÙÙØ¯Ù Ø§Ø®ØªÙØ§ÙØ§Øª Ø§Ø³Øª.