A Jurisprudential Critique of Prescribing Death Penalty for Drug Crimes - ÃšÂ©Ã™Â„Ã˜Â§Ã™Â†Ã˜ÂªÃ˜Â±Ã›ÂŒ Ã˜Â®Ã™Â„Ã›ÂŒÃ™Â„ Ã˜Â¢Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â¯, Ã˜Â¹Ã˜Â¨Ã˜Â§Ã˜Â³; Ã™Â…Ã˜ÂªÃ™ÂˆÃ™Â„Ã›ÂŒ Ã˜Â²Ã˜Â§Ã˜Â¯Ã™Â‡ Ã™Â†Ã˜Â§Ã˜Â¦Ã›ÂŒÃ™Â†Ã›ÂŒ, Ã™Â†Ã™ÂÃ›ÂŒÃ˜Â³Ã™Â‡; ÃšÂ¯Ã™Â„Ã˜Â³Ã˜ÂªÃ˜Â§Ã™Â† Ã˜Â±Ã™Âˆ, Ã˜ÂµÃ˜Â¯Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã™Â‡ (Ã™ÂÃ™Â‚Ã™Â‡ Ã™Âˆ Ã˜Â§Ã˜ÂµÃ™ÂˆÃ™Â„)
ØªØ¬Ø§Ø±Øª ÙÙØ§Ø¯ ÙØ®Ø¯Ø±Ø Ù¾Ø¯ÛØ¯ÙâØ§Û Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø³Ø§ÙâÙØ§ Ø¬Ø§ÙØ¹Ù Ø¨Ø´Ø±Û Ø±Ø§ ØªÙØ¯ÛØ¯ ÙÛâÚ©ÙØ¯ Ù ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Ø§Ù Ø¯Ø± Ú©Ø´ÙØ±ÙØ§Û Ú¯ÙÙØ§Ú¯ÙÙØ Ø¯Ø± Ù¾Û Ø±Ø§ÙÚ©Ø§Ø±Û Ø¨Ø±Ø§Û Ù¾ÛØ´Ú¯ÛØ±Û Ø§Ø² ÙÙÙØ¹ Ø¢Ù Ù Ø¨Ø±Ø®ÙØ±Ø¯ Ø¨Ø§ ÙØ±ØªÚ©Ø¨Ø§Ù Ø§ÛÙ Ø¬Ø±Ù ÙØ³ØªÙØ¯. ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø± Ø¬ÙÙÙØ±Û Ø§Ø³ÙØ§ÙÛ Ø§ÛØ±Ø§Ù ÙÛØ² Ø¨Ø§ Ø³ÛØ§Ø³Øª Ø¬ÙØ§ÛÛ Ø³Ø±Ú©ÙØ¨Ú¯Ø±Ø§ÙÙ Ù ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø³ÙÚ¯ÛÙ Ø¨Ø§ Ø§ÛÙ Ù¾Ø¯ÛØ¯Ù ÙØ¬Ø±ÙØ§ÙÙ ÙÙØ§Ø¬Ù Ø´Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. ÛÚ©Û Ø§Ø² ÙØ¬Ø§Ø²Ø§ØªâÙØ§ÛÛ Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù ØªØ¹ÛÛÙ Ø´Ø¯ÙØ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù Ø§Ø³Øª. Ù¾Ø±Ø³Ø´Û Ú©Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ø¨Ø§Ø±Ù ÙØ·Ø±Ø ÙÛâØ´ÙØ¯Ø Ø¢Ù Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø¢ÛØ§ ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø³ÙÚ¯ÛÙ ÙØ±Ú¯ Ø¨Ø±Ø§Û ØªØ¬Ø§Ø±Øª ÙÙØ§Ø¯ ÙØ®Ø¯Ø± Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ÙÙÙ Ø§Ø³ÙØ§Ù Ø¯Ø±Ø³Øª Ø§Ø³ØªØ ÙØ¨ÙØ§Û ÙÙÙÛ Ø¢Ù ÚÛØ³ØªØ Ø§Ø² Ø¯ÛØ¯Ú¯Ø§Ù ØÙÙÙÛ Ø¢ÛØ§ ÚÙÛÙ ØªÙÙÛÙÛØ ÙÙØ¬Ù Ø§Ø³ØªØ Ù¾ÚÙÙØ´Ú¯Ø±Ø§Ù Ø¯Ø± Ø§ÛÙ Ù¾ÚÙÙØ´ Ø¨Ø§ Ø¨Ø±Ø±Ø³Û ÙØ¨Ø§ÙÛ ÙÙÙÛ Ù ØÙÙÙÛ Ø¨Ù ÙÙØ¯ Ø§ÛÙ Ø´ÛÙÙ ÙØ§ÙÙÙâÚ¯Ø°Ø§Ø±Û Ú©ÛÙØ±Û Ø¯Ø±Ø¨Ø§Ø±Ù ÙÙØ§Ø¯ ÙØ®Ø¯Ø± Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù Ø¯Ø± Ù¾Û Ø§Ø«Ø¨Ø§Øª Ø§ÛÙ ÙØ·ÙØ¨ ÙØ³ØªÙØ¯ Ú©Ù ØªØ¬Ø§Ø±Øª ÙÙØ§Ø¯ ÙØ®Ø¯Ø± ÛÚ© Ø¬Ø±Ù ØªØ¹Ø²ÛØ±Û Ø§Ø³Øª. ØªØ¹ÛÛÙ ÙØ¬Ø§Ø²Ø§Øª Ø§Ø¹Ø¯Ø§Ù Ø¨Ù Ú¯ÙÙÙâØ§Û Ú©Ù Ø¯Ø± ÙØ§ÙÙÙ ÙØ¨Ø§Ø±Ø²Ù Ø¨Ø§ ÙÙØ§Ø¯ ÙØ®Ø¯Ø± Ø¢ÙØ¯Ù Ø§Ø³ØªØ Ù¾Ø´ØªÙØ§ÙÙ ÙÙÙÛ ÙØÚ©ÙÛ ÙØ¯Ø§Ø±Ø¯ Ù ÙÛØ§Ø²ÙÙØ¯ Ø§ØµÙØ§Ø Ø§Ø³Øª.