Ungkapan Keprihatinan dalam “Maklumat Akal Sehat” (Analisis Wacana Kritis terhadap Maklumat Rocky Gerung dkk) - Andi Indah Yulianti; Winci Firdaus (Badan Pengembangan dan Pembinaan Bahasa, 2019)
This paper seeks to reveal how the use of language in the form of lexical choices in