Urgensi Pembinaan Akhlak Bagi Pembangunan Bangsa Perspektif Hasan Al Bana - Ai Rukmini (Pusat Penerbitan Universitas (P2U) Unisba, 2002)
Urgensi Pembinaan Akhlak Bagi Pembangunan Bangsa Perspektif Hasan Al Bana