Pembinaan Keluarga Sakinah Melalui Harmonisasi Kehidupan Suami Isteri - U Saifuddin (Pusat Penerbitan Universitas (P2U) Unisba, 2001)
Pembinaan Keluarga Sakinah Melalui Harmonisasi Kehidupan Suami Isteri