KORELASI KADAR ION LOGAM Pb TERHADAP KADAR PROTEIN PADA KERANG TAHU(Meretrix meretrix) YANGDIAMBIL DI PERAIRAN PANTAI BUNYU KALIMANTAN UTARA - Edi Novian Jaya; Rudi Kartika; Chairul Saleh (PROSIDING SEMINAR KIMIA, 2017)
The Research on