FRASA DALAM BAHASA INDONESIA - Surastina, Surastina (LPPM STKIP PGRI Bandar Lampung, 2012)
Pengajaran bahasa tidak dapat Iepas sama .sekali daripada pertumbuhan ilmu bahasa pada umumnya. Kaum Brahma di India beberapa abad sebelum Masehi mendapat “pelajaran