ANALISIS PENGGUNAAN VARIASI MENGAJAR MATA PELAJARAN IPS TERPADU - Rusliandi, Evan; Aminuyati, Aminuyati; Budi, Bambang (Jurnal Pendidikan dan Pembelajaran Khatulistiwa, 2019)
Abstract:This thesis is entitled