NEW and CRITICAL MALESIAN PLANTS VIII * - a. j. g. h. kostermans (Research Center for Biology, 1969)
Arbor ramulis gracillibus apicem versus dense minutissime ferrugineo stellato-pilasis foliis membrcmaceis unifoliolatis lanceolatis longe acuminatis bast acutis supra laevia glabra nervo mediano prominulo costis filiformibus vix prominulis subtus glabris pallidioribus nervo mediano prominentibus glabrescentibus costis utrinque ca 13 gracilis prominulis marginem versus arcuatis nerviis secundariis laxis satis obscuris petiolis pergracilis parte apicalibus incrassatis infructescentiis axillaribus fructibus unicus subsessillibus subobovoideus dense minutissime ferrugineo stellato pilosis.