A NEW SPECIES OF COLONA Cav. (Tiliaceae) - N. WIRAWAN (Research Center for Biology, 1965)
Arbor mediocris, foliis chartaceis ad subcoriaceis lanceolatis usque ad late ovato-lanceolatis, basi plerumque symmetricis plerumque truncatis vel obtusis utraque facie stellato scabridis, nerviis lateralibus utrinque 7-11, margine denticulatis serratis vel duplo sinuato-serratis, capsulis alatis chartaceis obovoideis.