PEMBELAJARAN BERMAKNA BERBASIS DARING DI TENGAH PANDEMI COVID-19 - Ilham Baharuddin (Institut Agama Islam Negeri (IAIN) Palopo, 2020)
The Covid-19 pandemic forced the ministry of education to adopt a policy of