PERAN KOMPUTER DALAM PENGAJARAN BAHASA JERMAN - Suci Pujiastuti (BAHAS, 2009)
Tulisan ini berkenaan dengan pemaparan tentang peran komputer dalam pengajaran bahasa Jerman. Pemaparan ini terdiri dari sejarah komputer, peran komputer dalam pengajaran bahasa Jerman, dan contoh bentuk-bentuk pengajaran bahasa Jerman dengan menggunakan komputer. Kata Kunci : komputer, pengajaran bahasa Jerman