TELAAH ILMIAH SAINS DALAM HADITS YANG BERKAITAN DENGAN KEHIDUPAN SEHARI-HARI - Edi Daenuri Anwar (Kopertais Wilayah X Jawa Tengah, 2015)
AbstractHadits yang merupakan manifestasi perkataan (qouliy), perbuatan (