Masyarakat Sipil dan Demokratisasi Politik di Malaysia: Satu Analisis Ringkas - Md. Said, Md. Salleh (Department of Civic Education, 2010)
Masyarakat Sipil dan Demokratisasi Politik di Malaysia: Satu Analisis Ringkas