Program Kegiatan Istighosah bagi Wali Murid TK Darul Athfal Sumbersari Kencong Kepung Kediri - Siti Nur Hidayah; Rohmad (LP3M IAIFA Kediri, 2021)
The title of the KKN DR report was written by Siti Nur Hidayah