PERGULATAN SYARIAH DAN TASAWUF DI NUSANTARA: Analisis Kuasa Pengetahuan Syariah Atas Sufi Siti Jenar Dalam Praktek Islam Politik - Ahmad Lutfi (IAIN Ponorogo, 2019)
Abstract: The writing will reveal the relation of knowledge and power by taking the case of Sheikh Siti Jenar. The focus is on