Юқори тартибли эгри чизиқларни ҳосил бўлишида подерик алмаштиришлар усулининг қўлланиши - Каримович, Муродов Шмидт; Хурсонали уґли, Ортиков Азиз (Universitas Muhammadiyah Sidoarjo, 2021)
Ушбу мақолада подерик алмаштиришлар усули билан 3 ва 4- тартибли ажойиб эгри чизиқларнинг хосил бўлиши ва ясалиши ҳақида маьлумотлар келтирилади.