KATA âALLAHâ DALAM AL-QURAN DAN ALKITAB Kajian Terhadap Pelarangan Menggunakan Kata âAllahâ Bagi Selain Muslim - Arifin, Zainal (TEOLOGIA, 2014)
Abstract: This study appears due MUIS Malaysia ban the use of the word