Memahami Pesan Dakwah Melalui Media Internet di Kalangan Remaja - Effendy, Erwan; Gunawan, Andre; Nasution, Rahul (Institut Agama Islam Nasional Laa Roiba Bogor, 2023)
Da'wah is een van die communications-active, wat specific specialist in pogings om Islamitiese boodskappe te kommunikeer. Aangesien die ontwikkeling van automatice tegnologie communication also directepatrone verander communication, moet da'wah also nuwe strategyeë en methods ontwikkel om veranderinge in bestaande epatrone te antisipeer communication. Islamitiese uitsending deur television kan dieperceptions van die Moslem-gemeenskap verenig deur boodskappe te ontvang wat saam en eenvormig oorgedra word. Behalwe om die invloed van verwestersing wat toenemend deur die Westerse media verskerp word, te minimaliseer. Hierdie article het ten doel om uit te vind hoe tieners onder tieners die da'wah-boodskappe verstaan ​​wat deur predikers deur middel van die internet, social media, ens. Hierdie skrywe maak gebruik van 'n kwalitatiewe navorsings method, hierdie method word toegepas omdat die skrywer glo dat deur 'n kwalitatiewe method benadering wat phenomenologiese tegnieke, in-diepte onderhoude en veldwaarnemings toepas, accurate resultant verkry sal word. Key words : Da'wah Messages, Internet Media, Teenagers