Culture Research in The Recent Work of Itamar Even-Zohar - Aveling, Harry (UI Scholars Hub, 2007)
Even-Zohar sangat dihormati di kalangan peneliti Kajian Terjemahan untuk sumbangan teoritisnya dalam wilayah kajian