KO‘PIKBETON ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI VA UNING TUZILISHI - Jalolov Zayniddin; Sodiqjon Khakimov; Muradov Khamidullo (PT ANTIS INTERNATIONAL PUBLISHER, 2024)
The article provides information on the production of foam concrete and its structure