Strategi Redaksi Harian Parepos Menarik Minat Pembaca Melalui Perwajahan Halaman Satu - Suhartina Suhartina; Rasmika Rasmika; Iskandar Iskandar (IAIN Parepare, 2023)
This research aims to describe 1) the layout of the daily newspaper