Fa'aliyah Istikhdam al Lu'bah al Lughawiyah Find Me 'Ala Maharah al Istima' Lada al Thollab Bi Madrasah al Mutawassithah al Silamiyyah - siti sarah; Hasibuan, Muhammad Syarif Muda (Prodi Pendidikan Bahasa Arab Sekolah Tinggi Agama Islam As-Sunnah, 2024)
الهدف من هذا البحث معرفة فعالية استخدام اللعبة اللغوية