Menyiapkan kesejahteraan masa depan bermula dengan perhatian pada remaja - Latipun Editor (Universitas Muhammadiyah Malang, 2015)
Editorial:Menyiapkan kesejahteraan masa depan bermula dengan perhatian pada remajaLatipun Editor