Mengkaji Faktor dan Kesan Pendedahan Pornografi dalam Kalangan Pelajar Sekolah di Perlis yang Mengikuti Program Intervensi Tentang Bahaya Pornografi - Azrul Nizah bt. Yussof; Siti Nur Thazliah bt. Mohd Thazali; Surizan b. Romli (UNIVERSITAS SERAMBI MEKKAH, 2024)
Malaysia boasts the highest number of IP addresses dedicated to uploading and downloading child pornography in Southeast Asia, as highlighted by Assistant Commissioner Ong Chin Lan during the