JUAL BELI DENGAN SISTEM “CIDUK” DI PASAR FLAMBOYAN PONTIANAK TINJAUAN HUKUM ISLAM - Syarifah Syarifah; Rasiam Rasiam; Nanda Himmatul Ulya (LP2M and Shariah Faculty of The Pontianak State Institute of Islamic Studies, 2022)
The purposes of this study are to find out how the