PENDAMPINGAN SISWA/I MUKHTARI VITTHAYA SCHOOL PADA PETERNAKAN PERKEMBANGBIAKAN INDUK LEBAH DI BANSUAN CHAONRONG CHOENGKHAO NARATHIWAT THAILAND: MENTORING MUKHTARI VITTHAYA SCHOOL STUDENTS ON BEE BROOD BREEDING FARM IN BANSUAN CHAONRONG CHOENGKHAO NARATHIWAT THAILAND - Safarah Fauziah Rahmi; Aidil Syah Putra (Pakis Journal Institute, 2023)
The