SEJAUH MANAKAH PENERBITAN DAN PEMBENTANGAN KERTAS KERJA DAPAT MEMBANTU MENINGKATKAN PRESTASI PEGAWAI PENDIDIKAN PENGAJIAN TINGGI (PPPT) DAN CADANGAN STRATEGI YANG BOLEH DILAKSANAKAN BAGI MEMANTAPKAN ASPEK PENERBITAN DAN PEMBENTANGAN KERTAS KERJA DI KALANGAN PPPT - Hashim, Suzanah Binti; Hussein, Fatimah Binti; Bin, Rosli (Universitas Pendidikan Indonesia, 2015)
This paper examined the influence of performance appraisal for education staff for improving their achivement. This paper also discuss about the strategy for higher institution to improve the performance of the education staff.