A NEW BORNEAN SPECIES OF CINNAMOMUM SCH. - KOSTERMANS, A. J. G. H. (Research Center for Biology, 1970)
Arbor ramulis strictis perdense minutissime griseo tomentellis foliis oppositis coriaceis ellipticis acuminatis basi aeutis supra laevia glabra nervo mediano cum nerviis basalibus (acumine attingentibus) filiformis prominulis subtus dense subadpresse sublanuginoso-tomentellis pilis pergracilis glabrescentibus nervo mediano nerviisque basalibus prominentibus venis secundariis horizontalis parallelis prominulis venis submarginalis adest petiolis bene evolutis paniculis pseudo-terminalis perdense minute griseo tomentellis laxis strictis foliis aequilongis floribus sat magnis dense pilosis filamentis pilosis glandulis stipitatis ovario glabro.TYPUS: S. 15196 (BO).