A NEW SPECIES OF LANSIUM Corr. (Meliaceae) - PRIJANTO, B (Research Center for Biology, 1965)
Arbor, foliolis 3 vel 5, alternantibus vel sub-oppositis, rigide chartaceis, ovato-oblongis vel ellipticis, basi cuneatis avice acutis, costis utrinque 6-10, subtus parce pilosis, petiolulis 5 mm longis; racemis solitaribus, laxe pilosis; jructus pilosus.