Baduy Proverb Lojor Teu Beunang Dipotong, Pondok Teu Beunang Disambung, Gede Teu Beunang Dicokot, Leutik Teu Beunang Ditambah: Semantics View - Nehe, Berita Mambarasi (Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan Universitas Faletehan, 2024)
This research aims to understand the semantics of the Baduy proverb