PENERAPAN SPEKTROFOTOMETER FTIR (FOURIER TRANSFORM INFRA RED) DALAM ANALISIS KANDUNGAN BORAKS DALAM BAHAN PANGAN DAGING OLAHAN - Yelfi Anwar; Syari Fatul Hayanis; Nonik, Nonik; Madelyne Yuliana Insanie; Desty Andiani; Ade Via Jualiana; Keysha Rayi Tifani; Zuli Astuti Salsabilla; Angel Maria Simatupang; Angela Imelda Cahaya; Vinsensia Asahi Sulan Langit; Zahara Nurhazizah; Muhammad Nazzal; Windy Annisa Arbah; Laras Puspita Dewi; Raden Roro Putri Nur Ramadhania (CV SWA Anugerah, 2025)
Webinar