Inson Kapitalini Rivojlantirishda Raqamli Iqtisodiyotnig Tutgan Roli - Davronov Qilichbek Firdavs o’g‘li (Research Parks Publishing LLC, 2022)
Mamlakatimizda bugungi kunda har bir sohada yuksalish ro’y bermoqda. Ayniqsa mamlakatimizda olib borilayotgan iqtisodiy va siyosiy islohotlar zamirida mamlakatimizni raqamli rivojlantirish alohida o’rin tutadi. Shu sababli, hammamiz uchun zamonaviy bilimlarni o’zlashtirish, chinakam ma’rifat va yuksak madaniyat egasi bo’lish, uzluksiz hayotiy ehtiyojga aylanishi kerak. Taraqqiyotga erishish uchun, raqamli bilimlar va zamonaviy axborot texnologiyalarini egallashimiz zarur va shart.