Коммуникатив Система Ва Коммуникатив Ёндош Система - Бурханова, Машхурахон Муҳаммад қизи (Research Parks Publishing LLC, 2022)
Ушбу мақолада паралингвистика, паралингвистик бирликлар таснифи ҳақида сўз боради