Raqamli Iqtisodiyotning O’zbekistonda Ko’rsatayotgan Ijobiy Tomonlari - Davronov Qilichbek Firdavs o’g‘li (Research Parks Publishers, 2022)
Raqamli iqtisodiyot hozirgi mavjud sohalarning yarmidan ko’prog’ida beqiyos o’zgarishlar keltirib chiqarishi ta’kidlanmoqda. Jumladan, Jahon banki ekspertlari fikricha, tezkor internetdan foydalanuvchilar sonining 10 foizga ko’payishi milliy iqtisodiyotlar yalpi hajmini har yili o’rtacha 0,4-1,4 foizga oshirish imkonini beradi.