PENGARUH PEMBERIAN TABLET BESI SATU KALI SEMINGGU TERHADAP STATUS HB DAN STATUS BESI ANAK SEKOLAH PENERIMA PMT-AS - Muhamad Saidin; Sukati Sukati; Ance Murdiana; Joko Pambudi; Effendi Rustan; Sri Martuti; Endi Ridwan; Muhilal Muhilal (Persagi, 1999)
It had been conducted a study on