PERANAN PEKARANGAN DALAM USAHA MENINGKATKAN KETAHANAN NASIONAL RAKYAT - Harjono Danoesastro (Department of Agricultural Socio-Economics Faculty of Agriculture Universitas Gadjah Mada, 1978)
Peranan pekarangan dalam usaha meningkatkan ketahanan nasional rakyat pedesaan.