The Phenomenon of Thinking: An Etymological, Scientific and Social Philosophical Analysis - Khudaynazarov Nuraddin Shavkatovich (Researchparks Publishing, 2024)
Ushbu maqola tafakkur tushunchasining etimologik kelib chiqishi va ilmiy jarayonda tahlil qilinishidagi qarashlarda qanday nomlanganini xaqida ma’lumot beradi. SHu bilan birga, mualliflar tafakkurga “kishilarning ijtimoiy ishlab chiqarish faoliyati jarayonida paydo bo’ladi.