A NEW SPECIES OF AGAFETES FROM BHUTAN - N. P. BALAKRISHNAN (BRIN Publishing (Penerbit BRIN), 1966)
AGAPETES BHUTANICA Balak. & Chowdhury, spec. nov. -Fig.Affinis A. odontdcerae (Wight) Rook. f. et A. variegatae (Roxb.) D.Don ex G. Don; ab utraque differt pedicellis, ccdycibus et corollis glandu loso-pilosis; ab A. odontocera differt foliis pseudoverticillatis; ab A.vanegata differt corolla breviore.