Analisa Kadar Logam Berat Merkuri (Hg) Pada Krim Pemutih Yang Beredar Di Daerah Percut Sei Tuan Sampali Secara Spektrofotometri Serapan Atom (SSA) - Tisna Harmawan; Ade Irmawati (PTE FTK UIN Ar-Raniry, 2017)
Several researches have been conducted about